Almanya Tatlıpınarlılar Derneği toplantısına herkes davetli!

Saygıdeğer ziyaretçilerimiz,

Tatlıpınarlılar Gecesi, 31 Mart 2013 tarihinde Almanya’nın Hessen eyaleti, Frankfurt bölgesinde bulunan Gelnhausen şehrinde düzenlenecek.

Toplantımıza Almanya Tatlıpınarlılar Derneği üyelerinin yanı sıra, üye olmayan tüm Tatlıpınarlılar ve Tatlıpınarlı olmayan tüm dostlarımız da davetlidir.

Toplantımıza, bir bütün aile olarak eksiksiz katılmanızı temenni ederiz.

• DAVETİYE

• TOPLANTI SALONUNA ULAŞIM HAKKINDA BİLGİLER

• 12. Almanya Tatlıpınarlılar Derneği toplantısına davetlisiniz!

Saygıdeğer Tatlıpınarlılar ve dostları,

12. ‘Tatlıpınarlılar Gecesi’, iki yıl aradan sonra, 31 Mart 2013 tarihinde Almanya’nın Hessen eyaleti, Frankfurt bölgesinde bulunan Gelnhausen şehrinde düzenlenecektir. Gecede tüm Tatlıpınarlıları bir arada görmek bizi gururlandıracaktır. Siz değerli Dernek üyeleri, Tatlıpınarlılar ve dostlarının, bu toplantıya bir bütün aile olarak eksiksiz katılmanızı temenni ederiz. Toplantımızda buluşmak dileği ile, saygılar sunarız. Bu yıl yeni Yönetim Kurulu seçileceği için, özellikle bütün Dernek üyelerinin katılmaları rica olunur.

YER: Kinzighalle Roth, Leipziger Straße 12, 63571 Gelnhausen – Stadtteil Roth
    TARİH: 31 Mart 2013, Pazar Günü (Ostersonntag)
    SAAT: 16:00

İRTİBAT TELEFONLARI:

• Ali Erdem: 0177-7810197
    • Cihan Aydogan: 0174-4267726
    • Hüseyin Mutlu: 0151-040459070
    • Hüseyin Öztürk: 0171-3862550

NOT: Toplantımıza daha iyi hazırlanabilmek adına, kaç kişi ile katılacağınızı en geç 24 Mart 2013 tarihine kadar, organizasyonu yürüten arkadaşların, yukarıda belirtilen irtibat telefonlarına bildirmeniz rica olunur. Toplantı salonuna ulaşım konusunda daha detaylı bilgileri, ilerleyen günlerde derneğimizin internet sitesinden alabilirsiniz: http://dernek.tatlipinar.com.